Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@13:39:46 GMT

آمیرزا بازی کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۶۷۹۲

‍‍‍‍‍‍

بازی آمیرزا یک بازی موبایلی ایرانی است که توانسته به رکورد بیش از ده میلیون نصب فقط در یک فروشگاه اپلیکیشن ایرانی دست پیدا کند اما این بازی برای چه گروهی از مخاطبان مناسب است؟

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا، آمیرزا یکی از نمونه‌های موقق از «بازی واژه‌ها»ی ایرانی به حساب می‌آید که میلیون‌ها کاربر را در طول چند سال اخیر به خود جذب کرده است و توانسته حجم عمده‌ای از فروش در بازار بازی‌های موبایلی را به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برای یک بازی موبایلی ایده یک چیز است و پیاده‌سازی یک چیز دیگر. شاید ایده بازی آمیرزا تقلید‌شده از نمونه‌های موفق خارجی باشد (آمیرزا شباهت زیادی به بازی خارجی word cookies دارد)، اما آمیرزا آنقدر در پیاده‌سازی ایده با استفاده از المان‌های متفاوت زبان فارسی موفق بوده که خود را به عنوانی اصیل در حوزه بازی‌های واژه‌یابی تبدیل کرده‌است. گیم‌پلی و رابط کاربری در آمیرزا بسیار ساده‌است. در هر مرحله از بازی تعدادی حرف در اختیار کاربر قرار میگیرد و جای خالی حروف چند واژه در بالای صفحه نشان می‌دهد که کاربر باید با استفاده از حروفی که در اختیار دارد کلمات ۳ حرفی، ۴ حرفی و بیشتر بسازد. مثلا حروف «ا-ش-ا-ن» ارائه می‌شود و یک کلمه ۳ حرفی و یک کلمه ۴ حرفی خالی نمایش داده می‌شود. تنها کاری که کاربر باید انجام دهد ساختن کلماتی چون «شنا» و «آشنا» است تا مرحله را به اتمام برساند. ممکن‌است کاربر بتواند علاوه بر کلمات شاخص و پیش‌فرض جدول موردنظر، کلمات معنادار دیگری نیز بسازد که البته وارد جدول نمی‌شوند و تحت عنوان «کلمات اضافی» وارد قندان می‌شوند و امتیاز کاربر را اضافه می‌کنند.

علاوه بر حالت ساده بازی، «بازی استاد میرزا» نیز بعد از اتمام چند مرحله در طول بازی قابل انجام می‌شود. این بخش از بازی شامل «جداول کلماتی» است که در آن کلمات دیگر جدا از همدیگر ساخته نمی‌شوند بلکه در قابل جدول کلمات متقاطع ساخته‌ می‌شوند که باید به مرور توسط کاربر تکمیل گردد. تکمیل هر مرحله امتیاز خاص خود را دارد که با توجه به کلمات اضافی پیدا‌شده چند سکه به کاربر اضافه می‌کند. همچنین اتمام هر فصل که با پایان حضور یکی از مشاغل و کاراکترهای بازی همراه است تعداد بیشتری سکه به عنوان جایزه به کاربر می‌دهد. البته تعداد این سکه‌ها با توجه به تعداد سکه‌هایی که برای گرفتن راهنما و روشن کردن یک حرف در طول مرحله مورد نیاز است، خیلی سخاوتمندانه به نظر نمی‌رسد. در مقابل بخش فروشگاه بازی، «دکان» قیمت‌های قابل‌قبولی دارد و کاربر را به خرید تشویق می‌کند.

در کل اگر به بازی‌های تفننی (Casual) علاقه‌مندید و مخصوصا دوست دارید در اوقات فراغت کوتاهی که بین کارهایتان پیدا می‌کنید یک بازی جذاب و لذت‌بخش را پیش ببرید، آمیرزا یکی از بهترین‌هاست.

سخنی با والدین

طراحی هنری بازی در کنار گیم‌پلی ساده و گیرای آن برگ برنده دیگر آمیرزا است که در بازی‌‌های دیگر سبک واژه‌یابی هیچ‌گاه به این کیفیت نبوده‌است. طراحی سنتی با مدل‌های تاریخی-فرهنگی ایرانی کاربر را برای مواجهه با زبان فارسی کاملا آماده می‌سازد. طراحی‌های پیش‌زمینه صفحات بازی شامل بناهای تاریخی مثل سی‌و‌سه‌پل و ... است. تم ظرف حاوی کلمات، سکه‌ها و مخصوصا کاراکترهای بازی نیز با این فضای تاریخی و سنتی کاملا هماهنگ است. هر چند مرحله از بازی عنوان یکی از کاراکترهای بازی را دارد که از مشاغل سنتی مثل «میرزا نانوا خمیرپز» یا «میرزا پنبه‌زن خوشنواز» برای معرفی و طراحی شخصیت آنها استفاده شده‌است. موسیقی بازی نیز کاملا با فضای هنری بازی مطابقت دارد. همه این ویژگی‌ها، یک بسته فرهنگی بومی و ایرانی منسجم را برای سرگرم‌سازی بازیکن ایجاد می‌کند.

بر اساس اطلاعات مندرج در پایگاه فهم بازی، علاوه‌براین، بازی آمیرزا یک بازی واژه‌یابی است که هوش، حافظه، اطلاعات عمومی و سطح واژه‌شناسی فرزند شما را می‌سنجد و ارتقاء می‌دهد. محتوای بازی مناسب هر سنی است و شرط سنی ذکرشده، صرفاً به پیش‌نیاز زبان‌شناختی بازی برمی‌گردد که این بازی را برای سنین قبل از آغاز دبستان (یا قبل از آشنایی با شکل نوشتاری حروف و کلمات مختلف) غیرقابل‌انجام می‌سازد و البته آشنایی با برخی از واژه‌های تمهید شده در معماهای بازی‌ها نیر ممکن است برای کودکان تا 12 سال نیز دور از تصور باشد. در بازی هیچ محتوای نامناسبی وجود ندارد و اگر فرزندتان را مشغول بازی آمیرزا می‌بینید، دلیلی برای کوچکترین نگرانی وجود ندارد. یکی از نقاط مثبت آمیرزا این است که فضای بازی یک فضای کاملا بچگانه یا کاملاً بزرگسال نیست و می‌تواند برای هر سنی جالب توجه باشد. بنابراین، «آمیرزا» بستر بسیار مناسبی است که شما و فرزندتان را در یک بازی موبایلی به هم مربوط کند. چالش‌های ذهنی را در کنار هم انجام دهید و به همدیگر کمک کنید.

اطلاعات کلی بازی:  پلتفرم:Android,Ios سبک: بازی با کلمات مدل درآمدی:درون پرداخت (فریمیوم),تبلیغات (ویدئو) تولید:موسسه فرهنگی‌هنری نردبان اندیشه فردا وضعیت شبکه:آفلاین,ترکیبی از آنلاین و آفلاین جنسیت مناسب برای این بازی:بیشتر پسر پسند موضوع بازی:فرهنگ پشتیبانی از زبان فارسی:کاملا فارسی تناسب تبلیغات بازی با محتوای بازی و سن بازیکن:دارد

این بازی مناسب ردۀ سنی 7 تا 12 سال است.

برای دانلود بازی اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازی رایانه ای گیمر بازی جدید بازی موبایلی بازی آنلاین خرید سکه بازی 2022 بازی ps5 بازی ps4 موبایل گیمینگ بازی رایگان بازی Xbox دانلود بازی رایگان بازی آمیرزا آمیرزا بازی ایرانی بازی آمیرزا یک بازی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی شیوا، عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یک گفگوی تلفنی در مورد چگونگی افزایش توان زبان فارسی در ساحت توانمندسازی گنجینه واژگانی گفت: برنامه‌ریزی زبانی یك برنامه‌ریزی سنجیده علمی، حساب شده برای حال و آینده زبان بر اساس داشته‌های زبان است.

او افزود: برای برنامه‌ریزی زبانی باید همپای دانش‌های روز و در حد توان و یا بیشتر باید واژه‌سازی و واژه‌گزینی انجام شود و علم روز را به زبان خودمان بیاموزیم.

شیوا با بیان اینكه توانایی زبان فارسی امروز در گرو این است كه زبان فارسی زبان علم باقی بماند یا اگر كاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد برطرف شود تصریح كرد: جلوه‌گاه این برای برنامه‌ریزی زبانی می‌تواند در نهادهایی مانند فرهنگستان زبان و ادب فارسی باشد.

عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار داشت: اگر زبان فارسی بتواند از عهده تعبیر و اصطلاح‌گزینی برای واژه‌های تخصصی در هر زمینه‌ای برآید می‌توان به ماندگاری درازمدت آن کاملاً امیدوار بود.

*** رخنه زبان بیگانه، زبان را از پویایی باز می‌دارد

وی با اشاره به اینكه امروزه در حوزه علوم جدید بسیاری از اصطلاحات و واژگان وارد زبان فارسی شده است بیان داشت: اگر دروازه‌های زبان را به حال خود رها كنیم و به روی زبان بیگانه گشوده باشد به مرور واژگان بیگانه چنان در زبان رخنه می‌كند كه زبان را از پویایی باز می‌دارد و به وابستگی عادت می‌دهد.

شیوا اذعان داشت: واژه‌سازی یكی از مهم‌ترین اركان در برنامه‌ریزی زبانی است و باعث می‌شود ‌شان زبان حفظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیا در آغوشم؛ به یاد «حسین بختیاری» که بهار پر کشید
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • معلم به‌یادماندنی‌ترین واژه علم‌آموزی
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • برج بابل، برج سکوت؛ جستاری در ستایش سکوت و تنهایی
  • خداحافظی سلنا گومز با ۴۳۰ میلیون کاربر از اینستاگرام
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • ◄ کاربرد کلمات و عبارات حمل و نقلی در متون و اشعار فارسی