Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدصادق پژمان مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و معاونان آن از مؤسسه دانش‌بنیان «نردبان اندیشه فردا» صاحب امتیاز بازی موبایلی آمیرزا (پرمخاطب‌ترین بازی فارسی) بازدید کردند و در جریان اقدامات جدید این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید و انتشار بازی‌های موبایلی قرار گرفتند.

مدیران بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از مؤسسه دانش‌بنیان «نردبان اندیشه فردا» صاحب امتیاز بازی موبایلی آمیرزا (پرمخاطب‌ترین بازی فارسی) بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار که شهریار ازهاریان‌فر، مدیرعامل این مؤسسه و صاحب امتیاز بازی موبایلی «آمیرزا» و حمید عبدالهی‌ها از بنیانگذاران این بازی محبوب ایرانی و به نمایندگی از تیم این مجموعه حضور داشتند، گزارشی از فعالیت ۱۸ ساله این تیم بازی‌سازی ارائه شد.

مدیرعامل این مؤسسه با اشاره به اینکه بازی آمیرزا با عبور از مرز ۱۵ میلیون نصب و ۱۰ میلیون کاربر فعال در ایران و جهان، عنوان پرمخاطب‌ترین بازی ایرانی را از آن خود کرده است، ضمن ارائه روند تولید و انتشار این بازی گفت: حدود ۲۰ درصد کاربران فعال ما از کشورهای اروپایی، آمریکایی و عربی هستند.

ازهاریان‌فر افزود: این مساله می‌تواند آغاز مسیری برای حفظ میراث زبان فارسی در میان ایرانی‌های خارج از کشور، به ویژه در میان نسل‌های جدیدی باشد که بسیاری از دانسته‌های خود را در فضای بازی می‌آموزند. به گفته او، اگرچه توسعه و مراقبت از زبان پارسی، از مهم‌ترین مسائل فرهنگی کشور اعلام شده است اما نهادهای فرهنگی کشور از این بازی مفید و آموزشی، کمتر حمایت می‌کنند.

وی ادامه داد: استقبال نسل‌های مختلف ایرانیان داخل و خارج کشور از این بازی موبایلی که می‌تواند در رشد علمی و فرهنگی کاربران خود مؤثر باشد، نشان‌دهنده این است که باید از ظرفیت‌های فرهنگی آن استفاده کرد.

شهریار ازهاریان‌فر با بیان اینکه استقبال بالای مخاطبان از بازی آمیرزا باعث حذف نرم‌افزار آن از سکوهای آمریکایی شد، گفت: این در حالی است که با وجود همه موانع میلیون‌ها ایرانی در خارج کشور از مخاطبان همیشگی این بازی ایرانی باشند.

تلاش برای رفع چالش‌های موجود در زیست‌بوم بازی‌های دیجیتال

سیدصادق پژمان مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در این دیدار با استقبال از اقدامات انجام شده در این شرکت و این بازی که توانسته است با جذب مخاطب فعال و تجاری‌سازی در مسیر انتقال محتوا و پیام سالم به مخاطب گام بردارد، برنامه‌های مورد نظر برای حمایت از این مجموعه و سایر شرکت‌های بازی‌سازی را تشریح کرد.

وی افزود: در سال‌های گذشته در زمینه رفع چالش‌های مشترک تولیدکنندگان بازی‌های ویدئویی مانند بیمه، مالیات، مشکلات نظام وظیفه نیروهای مشغول به کار در مجموعه و تخصیص تسهیلات ارزان‌قیمت و استفاده از مزایای شرکت‌های دانش‌بنیان برای این مجموعه‌ها برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده است.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ادامه داد: در این زمینه با هماهنگی مجموعه بنیاد و معاونت علمی ریاست جمهوری، ارتقا کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه بازی‌سازی، به‌روزرسانی ساز و کار تشخیص و درجه‌بندی بازی‌سازان دانش‌بنیان در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: برای ایجاد نگرش صحیح درباره مخاطبان جامعه‌ای که در دل فضاهای بازی‌های دیجیتال تربیت می‌شود و شکل می‌گیرد، باید به طور مجزا به بازی‌های پرمخاطب‌تر توجه بیشتری کرد و برای آن برنامه‌ریزی جداگانه‌ای داشت. به همین منظور می‌توان از تجربه‌های محتوایی و خدمات مؤسسه نردبان اندیشه فردا به عنوان یک خدمت‌دهنده در ساختار حمایتی بنیاد (همگرا) برای بهره‌مندی دیگر تیم‌ها و شرکت‌های بازی‌سازی استفاده کرد.

پژمان گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باید به عنوان رابط اصلی حکمرانی فرهنگی کشور و زیست‌بوم صنعت، هنر و رسانه بازی‌های دیجیتال، بتواند ظرفیت‌های حوزه بازی را در خدمت ارتقا فرهنگ عمومی به کار گیرد. در این راستا تلاش می‌کنیم ضمن هماهنگی با دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغی کشور از ظرفیت بازی آمیرزا برای گسترش و توسعه زبان فارسی استفاده کنیم و به طور متقابل برای عمق‌بخشی به آموزش‌های رسمی در این حوزه، به توسعه سهم بازی‌وار کردن در فعالیت‌های کمک درسی بپردازیم.

وی در پایان این بازدید افزود: امیدواریم با هم‌افزایی و همکاری در زمینه استفاده از ظرفیت این بازی برای توسعه در بازار کشورهای فارسی زبان، بتوانیم کارایی و اثربخشی فرهنگی، رسانه‌ای و اقتصادی آن را به عنوان پیشرانی برای سایر فعالیت‌های این شرکت و نیز، فعالان عرصه تولید و توسعه بازی‌های رایانه‌ای ارتقا دهیم.

در این بازدید، سید محمد علی سید حسینی، معاون حمایت، فریبا علیزاده، معاون پژوهش و محمد صادق دهنادی، مدیر ارتباطات و بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نیز حضور داشتند.

کد خبر 5486502 زینب رازدشت تازکند

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد ملی بازی های رایانه ای تولید کنندگان صنایع فرهنگی سی وسومین نمایشگاه کتاب تهران معرفی کتاب کتاب و کتابخوانی بنیاد ملی بازی های رایانه ای نمایشگاه کتاب تهران تازه های نشر انقلاب اسلامی ایران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بازی های رایانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دفاع مقدس نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کتاب شهید بنیاد ملی بازی های رایانه ای بازی موبایلی دانش بنیان بازی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۰۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود

محمدمهدی اسماعیلی روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در دیدار با وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان در حاشیه مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی در باکو با تاکید بر از سرگیری تبادلات فرهنگی بین دو کشور اظهار داشت: ما تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود؛ کشور ایران مرز‌های آبی و دریایی مشترک و طولانی با جمهوری آذربایجان دارد و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهر‌های مرزی ایجاد شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با همتای آذربایجانی خود با اشاره به ضرورت برگزاری نشست مشترک سینماگران ایرانی و آذربایجانی ادامه داد: آمادگی داریم بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک برگزار کنیم.

اسماعیلی در این دیدار با تاکید بر بازطراحی رابطه فرهنگی با همسایگان در دوره دولت سیزدهم گفت: دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با یکدیگر دارند و به همین خاطر یک ایرانی در جمهوری آذربایجان و یک فرد ار کشور شما در ایران احساس غربت نمی‌کند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد چهارشنبه ١٢ اردیبهشت  برای حضور در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها عازم باکو پایتخت جمهوری آذربایجان شد.

باکو از امروز چهارشنبه تا جمعه ۱۴ اردیبهشت میزبان وزیران فرهنگ و شخصیت‌ها و مقامات سیاسی و فرهنگی کشور‌های مختلف جهان است.

در این مجمع که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

پیش از این پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین المللی مشارکت داشتند.

دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی، به‌عنوان یک راهکار جدی برای ایجاد بستر‌های لازم جهت گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی